De werkwijze

Bij Autorijschool Les bij Bas kennen we een persoonlijke werkwijze en begeleiden we je door de gehele rijopleiding.

Fases

De rijopleiding bij Autorijschool bij Les bij Bas bestaat uit de volgende 4 fasen:

Stap 1: Kennismaking

Starten met rijlessen bij autorijschool Les bij Bas begint met een kennismakingsgesprek en een proefles. Zo kun je alvast kennismaken met jouw rij-instructeur Sebastiaan en met de lesauto, een Volkswagen Golf VII.

Als je vervolgens besluit om bij ons te komen lessen, dan zijn de kosten van deze kennismaking geheel voor onze rekening!

Stap 2: Aanmelding

Is de kennismaking je goed bevallen en besluit je jezelf aan te melden bij autorijschool Les bij Bas, dan ontvang je het lesboek Rijopleiding in Stappen en de benodigde informatie om goed van start te kunnen gaan.

Samen met jouw rij-instructeur vul je jouw persoonlijke leerlingenkaart in. Op deze kaart worden jouw vorderingen gedurende de rijopleiding precies bijgehouden, zodat je zelf kunt zien wat je al beheerst en wat je de komende periode nog gaat leren. Duidelijkheid dus!

Stap 3: Tijdens de rijopleiding

Bij een plezierige en persoonlijke manier van lesgeven hoort een plezierige en persoonlijke manier van informeren. Bij autorijschool Les bij Bas vinden wij het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent op de juiste momenten.

Les bij Bas heeft haar werkwijze hierop aangepast en zorgt ervoor dat je op de juiste tijdstippen, over de juiste informatie beschikt. Je hebt tenslotte al genoeg andere dingen aan je hoofd!

Tevens verzorgen wij de aanvraag voor de tussentijdse toets en voor het rijexamen. Uiteraard gebeuren beide aanvragen in goed overleg met jou, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Stap 4: Na het behalen van je rijbewijs?

Geslaagd voor je rijbewijs?

Ook dan krijg je van ons de benodigde informatie, zodat je zo snel mogelijk in het bezit bent van dat felbegeerde roze pasje.

Klaar voor de rij-opleiding?

Vraag dan nu een proefles aan. Bij Les bij Bas is de proefles ook meteen je 1e rijles! Deze is gratis als je vervolgens ook bij ons komt lessen.